Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία.
Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.
2681075425 adaeota.gr Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας – 47100 Άρτα

Διοικητικό Συμβούλιο

Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα
Μπόνιας Γεώργιος Διευθυντής
Γαλάνης Παναγιώτης Πρόεδρος
Κούσουλας Δημήτριος Μέλος
Τσαντούκλα Γεωργία Μέλος
Μαντέλου Νικολέτα Μέλος
Γρατσούνας Γεώργιος Μέλος
Σκουτέρη Φωτεινή Μέλος
Μπαρτζώκα Ζωή Μέλος
Κωλέτσος Παντελής Μέλος

Το Έργο μας

 

Η Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ δραστηριοποιείται στον τομέα Ανάπτυξης και Παροχής Υπηρεσιών.

 

Επί μέρους δραστηριότητες:

  • Διαχείριση – Λειτουργία Χώρων Στάθμευσης Αυτοκινήτων
  • Οργάνωση και Διαχείριση του Εκθεσιακού Χώρου του Δ. Αρταίων με σκοπό την οργάνωση / εκμετάλλευση της Δημοτικής Εμποροπανήγυρης και διαφόρων άλλων Εμπορικών εκθέσεων
  • Διαχείριση Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα οποία θα υλοποιήσει ο Δήμος Αρταίων και οι επιχειρήσεις του
  • Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου σε Φορείς και Επιχειρήσεις του Νομού για την υλοποίηση Προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Δημοτικό Ραδιόφωνο – Amvrakia Fm 91.9

 

Το Αρτινό Δημοτικό Ραδιόφωνο, λειτουργεί από το 1988 και ήταν ένα από τα πρώτα της «ελεύθερης ραδιοφωνίας», μετά δηλαδή την απελευθέρωση των ραδιοσυχνοτήτων από την ΕΡΤ. Λειτουργεί στην συχνότητα των 91.9 MHz με την ονομασία «Αμβρακία FM 91.9» και ανήκει στην ΑΔΑΕ ΟΤΑ.

 

Το πρόγραμμά του είναι ενημερωτικό το πρωί και ψυχαγωγικό την υπόλοιπη μέρα. Εκπομπές λογοτεχνίας, κλασικής μουσικής και καθημερινές βραδινές μουσικές συναντήσεις δίνουν το στίγμα του πολιτισμού και το κάνουν να διαφέρει. Ο εξοπλισμός του είναι σύγχρονης τεχνολογίας, πλήρως ψηφιακός. Εκπέμπει από το «πάρκο κεραιών» στο Κορφοβούνι Άρτας. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της Δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου (Πρέβεζα, Λευκάδα, Αμφιλοχία κτλ).

 

Έδρα του είναι το Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας.