Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

01 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Αρταίων, προέβει σήμερα στο άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας σε ιατρικό/τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσων ατομικής προστασίας για τους εργαζόμενούς.

Θερμή παράκληση να αγκαλιάσουμε όλοι αυτή την παναρτινή προσπάθεια, προκειμένου να ενισχυθεί το Νοσοκομείο Άρτας και οι Εργαζόμενοι του και να ανταποκριθεί με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στις αυξημένες  ανάγκες της εποχής μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στον κάτωθι λογαριασμό που δημιουργήθηκε για τoν σκοπό αυτό.

Για την αποφυγή του συγχρωτισμού στην τράπεζα, παρακαλούμε όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, να προτιμήσουν την ηλεκτρονική μορφή κατάθεσης χρημάτων μέσω e-banking.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 

ΙΒΑΝ: 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ.

Όργανο διαχείρισης/παρακολούθησης του παραπάνω λογαριασμού θα είναι διαπαραταξιακή επιτροπή με τη συμμετοχή ενός (1) μέλους από κάθε παράταξη και Ταμίας της Επιτροπής, η Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων. Τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής διαχείρισης/παρακολούθησης του τραπεζικού λογαριασμού είναι, ο κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, η κα. Ευαγγελίτσα Κιτσαντά, ο κ. Κωνσταντίνος Μάρος και η  κα. Χριστίνα Σπάκα.

Ο ειδικός λογαριασμός θα παραμείνει ανοιχτός για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια αφού το ποσό που θα συγκεντρωθεί δοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, ο λογαριασμός θα κλείσει, μετά από έγκριση της διαπαραταξιακής επιτροπής και παράλληλα θα γίνει και η σχετική ενημέρωση στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

(Οι αριθμοί λογαριασμού αφαιρέθηκαν από το άρθρο)