Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Απάντηση Δήμου Αρταίων σε ανακοίνωση της Παράταξης «Δημοτική Αναγέννηση» σχετικά με τα κρούσματα στον Δήμο Αρταίων

09 Δεκεμβρίου 2020

Το άγχος της κας Ταπραντζή και της Παράταξής της να αποδείξουν ότι υπάρχουν, τους οδηγεί σε συνεχή λάθη. Σειρά αυτή την φορά, έχουν οι εργαζόμενοι του Δήμου τους οποίους μας ζητούν να κατονομάσουμε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και να δημοσιοποιήσουμε ποιοι πολίτες και πότε επισκέπτονται το Δημαρχείο.

Τρεις παρατηρήσεις μονάχα:

  1. Αν η ίδια και τα μέλη της Παράταξής της επισκέπτονταν το Δημαρχείο, θα ήξεραν και για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που ακολουθεί πιστά το Δημαρχείο, και για τα επαναλαμβανόμενα τεστ που κάνουν οι υπάλληλοι με πρωτοβουλία του ίδιου του Δημάρχου.
  2. Αν η ίδια και τα μέλη της Παράταξής της, ήξεραν τα βασικά ισχύοντα θα ήξεραν και ποιοι είναι αρμόδιοι για την ιχνηλάτηση και ποιοι είναι αρμόδιοι για την ανακοίνωση του τόπου εργασίας των κρουσμάτων. Πάντως όχι ο Δήμος Αρταίων!
  3. Αν η ίδια και τα μέλη της Παράταξής της, ενδιαφέρονταν για την παραγωγή αποτελέσματος και όχι για τριτοδεύτερους πολιτικούς παραγοντισμούς, θα ήξεραν ότι η Δημοτική Αρχή είναι από τις πλέον ενεργές στα μέτρα προφύλαξης και πρόληψης, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Άρτα συνολικά έχει από τα λιγότερα κρούσματα covid ανά κάτοικο σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η Παράταξη «Δημοτική Αναγέννηση» έχει πολλές ευκαιρίες να είναι χρήσιμη, μέσα από τις προτάσεις της για το μέλλον της Άρτας. Μέχρι τώρα δεν το έχει πράξει. Επειδή ελπίζουμε στην παραγωγική πολυφωνία, ελπίζουμε με την νέα χρονιά να το καταφέρουν.

Κλείνοντας, ενημερώνουμε την Παράταξη «Δημοτική Αναγέννηση» σχετικά με τα ερωτήματά της ότι γίνονται όλα και ακόμα περισσότερα και πάντα σύμφωνα με τον Νόμο και σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, καθώς επίσης και ότι τα κρούσματα  στο Δημαρχείο είναι δύο και ασυμπτωματικά.