Ανακοινώσεις

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Στο πλαίσιο του έργου “Κατασκευή κυκλικού κόμβου επί της Ε.Ο Αθηνών – Ιωαννίνων στο ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου”

02 Αυγούστου 2023

Στο πλαίσιο του έργου “Κατασκευή κυκλικού κόμβου επί της Ε.Ο Αθηνών – Ιωαννίνων στο ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου” που υλοποιεί η ανάδοχος εταιρεία Κατέρος Χρ. Παναγιώτης ΕΔΕ, ύστερα από απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας, ανακοινώνεται η διακοπή της κυκλοφορίας των πεζών καθώς και των οχημάτων των παρόδιων ιδιοκτησιών από αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023,  μέχρι το πέρας των εργασιών,  προκειμένου να γίνει ανακατασκευή των κυβόλιθων στον πεζόδρομο που είναι παράλληλος της Περιφερειακής οδού στο ύψος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους διερχόμενους πολίτες και εργαζόμενους σύμφωνα με τις υποδείξεις και της Τροχαίας Άρτας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί, να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.