Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

Αλληλεγγύη από την Άρτα για τους πληγέντες γείτονες της Καρδίτσας

08 Οκτωβρίου 2020

Με ένα φορτηγό του Δήμου Αρταίων γεμάτο τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης,  ξεκίνησε χθες νωρίς το πρωί,  η αποστολή της Άρτας, για τους πληγέντες της πρόσφατης κακοκαιρίας στην Καρδίτσα.

Η συλλογή ξεπέρασε τις προσδοκίες αφού η ανταπόκριση πολιτών, επιχειρηματιών και υπάλληλων του Δήμου, ήταν μεγάλη για το σύντομο χρονικό διάστημα που εξελίχθηκε η προσπάθειά του Δήμου Αρταίων.  Ανάλογη συλλογή τροφίμων πραγματοποίησε ο «Ερυθρός Σταυρός» – Περιφερειακό Τμήμα Άρτας,  ο Μ/Φ Συλλόγος «ΣΚΟΥΦΑΣ» και ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Πιστιανών.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Δημαρχείου, οπού μετεφέρθησαν στην Καρδίτσα με φορτηγό του Δήμου Αρταίων.

Ο Δήμος, ευχαριστεί θερμά, όλους τους  δημότες, τους συλλόγους και τους επιχειρηματίες, που συνέβαλαν στην συλλογή τροφίμων, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στους πληγέντες της πρόσφατης κακοκαιρίας στην Καρδίτσα.

«Σε μια περίοδο, όπου δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη, η ανταπόκριση των δημοτών μας, ήταν πολύ μεγάλη για το σύντομο χρονικό διάστημα που εξελίχθηκε η προσπάθειά μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους πολίτες, τους φορείς και τους επιχειρηματίες του τόπου μας, για την προσφορά τους, στους συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα, περνώντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας με την πράξη τους αυτή. Η προσευχή όλων μας είναι να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες καταστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.