Ανακοινώσεις

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

8ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΡΤΑΣ – Η πόλη μας συναντά το πάθος της κίνησης και της υγιεινής ζωής

25 Ιανουαρίου 2024

Ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ, προκηρύσσουν τον 8ο Ημιμαραθώνιο Άρτας με την επωνυμία “Ο Δρόμος του Γιοφυριού”, καθώς και αγώνες πόλης: Σκυταλοδρομία 21,1 χλμ (2 x 10.550 μέτρα), δρόμο 5.000μ. ανδρών-γυναικών, περιπατητικός δρόμος 5.000μ. και δρόμο 300μ., 600μ. και 800μ. για μαθητές-τριες Δημοτικών Σχολείων.

Ελάτε να τρέξετε και να γνωρίσετε την Άρτα, μια πόλη με πλούσια ιστορία, πολλά και σημαντικά ιστορικά μνημεία και υπέροχες φυσικές ομορφιές.
Το ραντεβού δίνεται για το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ενώ η ημερομηνία εγγραφών για τον αγώνα ξεκινά τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και λήγει την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024.
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα που βρίσκεται στο site της διοργάνωσης: https://artarunningfestival.gr/
Ο 8ος Ημιμαραθώνιος αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους φίλους της άθλησης, ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να διασκεδάσουν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.
Ο Ημιμαραθώνιος διαθέτει μια εντυπωσιακή διαδρομή που περνά μέσα από τα πιο γραφικά σημεία της πόλης. Κάστρο, Ρολόι, Παρηγορήτισσα, πέτρινο Γεφύρι, σημεία της πόλης που στέκουν και αναπνέουν από την εποχή της Αμβρακίας και του Πύρρου και από το Δεσποτάτο της Ηπείρου έως και σήμερα.
Η υποστήριξη του Δήμου, του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ ΕΑΣ Ηπείρου), των Αθλητικών Συλλόγων της τοπικής κοινότητας και η ενθάρρυνση από τους θεατές, καθιστούν αυτόν τον αγώνα μοναδικό.
Το γεγονός αυτό δεν είναι απλώς ένας αγώνας. Είναι μια γιορτή της κίνησης, της υγιεινής ζωής και της αλληλεγγύης. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος αυτού του μοναδικού γεγονότος και να δηλώσετε συμμετοχή στον 8ο Ημιμαραθώνιο. Σας περιμένουμε!

Επικοινωνία-πληροφορίες
Οργανωτική Επιτροπή Ημιμαραθώνιου Άρτας “Ο δρόμος του Γιοφυριού”
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6945887989 (ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)
Δήμος Αρταίων, Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26813 62211
Email επικοινωνίας: info@artarunningfestival.gr
https://artarunningfestival.gr/