Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

5 χλμ ασφαλτοστρώσεις σε Καμπή και Αμπέλια Αμμοτόπου

21 Οκτωβρίου 2022

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικών και κεντρικών δρόμων 5 χλμ συνολικά, στην Τοπική Κοινότητα Καμπής αλλά και στην Τοπική  Κοινότητα Αμπελίων Αμμοτόπου.

Τις περιοχές και συγκεκριμένα τα σημεία που εκτελούνταν εργασίες, επισκέφτηκαν το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Σωτήρη Χρηστούλη.

Παρόντες και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμπής Απόστολος Λάκκας και ο Πρόεδρος Αμμοτόπου –  Αμπελίων Γιώργος Ξέρας. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις στις περιοχές έρχονται να διευκολύνουν την προσβασιμότητα, να ενδυναμώσουν την τοπική οικονομία, αναβαθμίζοντας παράλληλα σημαντικά το οδικό δίκτυο, τις μετακινήσεις, κάνοντας τες πιο ασφαλείς σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις, επιχειρήσεις αλλά και σε οικείες.

«Πρόκειται για σημαντικά έργα τα οποία βοηθούν την καθημερινότητα των πολιτών μας. Έχουμε μια άριστη συνεργασία και προσωπικά με τον Δήμαρχο κ. Τσιρογιάννη, τους Αντιδημάρχους, αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου. Μια συνεργασία η οποία λειτουργεί προς όφελος των Κοινοτήτων μας», τόνισαν τόσο ο Πρόεδρος της Καμπής Απόστολος Λάκκας όσο και ο Πρόεδρος του Αμμοτόπου Γιώργος Ξέρας.