Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

40 νέα οχήματα για τον στόλο του Δήμου Αρταίων

29 Δεκεμβρίου 2023

Συνεχίζεται η ενίσχυση του στόλου του Δήμου Αρταίων με νέα ενεργειακά ολοκαίνουργια οχήματα – μηχανήματα. Πιο συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα παραλήφθηκαν από τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη:

  • 3 φορτωτές – εκσκαφείς
  • 1 mini bus
  • 3 δίκυκλα οχήματα
  • 3 απορριμματοφόρα

Οι παρεμβάσεις, όμως, στα ζητήματα καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος δεν σταματούν εδώ, καθώς τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Αρταίων θα ενσωματωθούν 3 νέα φορτηγά και 1 καλαθοφόρο για τα οποία ο Δημοτική αρχή  έχει προχωρήσει σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στόλος του Δήμου Αρταίων αλλά και της ΔΕΥΑΑ έχει ενισχυθεί με 40 νέα ενεργειακά αποδοτικά οχήματα (απορριμματοφόρα, υδροφόρα, σάρωθρο, όχημα πλύσης κάδων, αποφρακτικό, επιβατικά, μηχανήματα, απορριμματοφόρα βιοαποβλήτων, λεωφορείο για την μεταφορά του ΚΔΑΠ ΜεΑ) τα οποία χρησιμοποιούνται από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων και της ΔΕΥΑΑ, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στην εξυπηρέτηση των δημοτών.

«40 νέα οχήματα για τον στόλο του Δήμου Αρταίων. Η ενίσχυση του στόλου σημαίνει ενίσχυση των υπηρεσιών, σημαίνει ενίσχυση της δυνατότητας για ακόμη καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Ασφαλή οχήματα για τους υπαλλήλους μας και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Πρόκειται για ό,τι πιο σύγχρονο, με πολλαπλά οφέλη για την εξοικονόμηση χρημάτων από την συντήρηση τους και την προστασία του περιβάλλοντος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης.