Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

2 χλμ νέας ασφαλτόστρωσης και στην Καλαμιά

22 Αυγούστου 2022

Χρ. Τσιρογιάννης:Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και ολοκληρώνονται άμεσα σε όλες τις Τοπικές μας Κοινότητες έργα αγροτικής οδοποιίας”.

Στη διάθεση πλέον των δημοτών, των αγροτών, των επιχειρηματιών που ζουν και  δραστηριοποιούνται στην Τ.Κ. Καλαμιάς, βρίσκεται το νέο δίκτυο αγροτικής οδοποιίας συνολικού μήκους 2 χλμ.

Ένα ακόμα έργο εξαιρετικής σημασίας για την τοπική ανάπτυξη αποτελεί η ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης, που περιλαμβάνει αγροτικούς κεντρικούς δρόμους στην περιοχή της Καλαμιάς. Η καλή εξέλιξη των εργασιών διαπιστώθηκε και από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο έργο, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Σωτήρη Χρηστούλη και τον Πρόεδρο Βασίλη Τζώρα.

Πρόκειται για παρεμβάσεις τις οποίες υλοποίησε και παρέδωσε προς χρήση ο Δήμος Αρταίων, οι οποίες διευκολύνουν την προσβασιμότητα, ενδυναμώνουν την τοπική οικονομία, αναβαθμίζοντας παράλληλα σημαντικά τις μετακινήσεις, κάνοντας τες πιο ασφαλείς σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και πτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Σε σχόλιο του ο κ. Τσιρογιάννης τόνισε: “Στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας πιο εύκολη, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για την ομαλή πρόσβαση τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις. Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και ολοκληρώνονται άμεσα σε όλες τις Τοπικές μας Κοινότητες έργα αγροτικής οδοποιίας. Ο πρωτογενής τομέας είναι πάντα ψηλά στην ιεράρχησή μας και αποτελεί τη βάση της τοπικής οικονομίας”.