Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε με τα πιο πρόσφατα νέα, αποφάσεις και δελτία τύπου του Δήμου Αρταίων.

15 χλμ νέας ασφαλτόστρωσης σε Βάλτο Βίγλας, Ράχη και Άγιο Σπυρίδωνα

30 Αυγούστου 2023

Χρ. Τσιρογιάννης: «Συνεχίζουμε σε όλες τις Τοπικές μας Κοινότητες με νέα έργα αγροτικής οδοποιίας. Στηρίζουμε τους αγρότες και τους κτηνο-πτηνοτρόφους μας».

Στη διάθεση των δημοτών, των αγροτών και των επιχειρηματιών που ζουν και δραστηριοποιούνται στις περιοχές του Βάλτου Βίγλας, της Ράχης και του Αγίου Σπυρίδωνα, θα είναι το επόμενο διάστημα το νέο δίκτυο αγροτικής οδοποιίας συνολικού μήκους 15 χλμ, αφού ήδη έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος για την έναρξη των εργασιών.

Πρόκειται για ένα ακόμη έργο εξαιρετικής σημασίας για την τοπική ανάπτυξη, που περιλαμβάνει αγροτικούς και κεντρικούς δρόμους στις περιοχές του Βάλτου Βίγλας, της Ράχης και του Άγιου Σπυρίδωνα.

Η καλή εξέλιξη του συντονισμού των εργασιών διαπιστώθηκε και από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο έργο, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Σωτήρη Χρηστούλη, τον Πρόεδρο Θωμά Γεροκώστα και τον ανάδοχο του έργου.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που προγραμμάτισε εδώ και καιρό η Δημοτική αρχή, οι οποίες διευκολύνουν την προσβασιμότητα, ενδυναμώνουν την τοπική οικονομία, αναβαθμίζοντας παράλληλα σημαντικά τις μετακινήσεις, κάνοντας τες πιο ασφαλείς σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και κτηνο-πτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Σε σχόλιο του ο κ.Τσιρογιάννης τόνισε: «Στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας πιο εύκολη. Ο πρωτογενής τομέας είναι πάντα ψηλά στην ιεράρχησή μας, γιατί αποτελεί τη βάση της τοπικής μας οικονομίας».