Έναν σταθερό, διαδικτυακό κύκλο συζητήσεων ανοίγει ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης για την ανταλλαγή απόψεων με τους δημότες.

Μία φορά κάθε 15 ημέρες, ο Δήμαρχος θα συνομιλεί με τους πολίτες ζωντανά σε μια διαδικτυακή κουβέντα με τίτλο «τα παράπονα σας στον Δήμαρχο».

Για την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Η απουσία φυσικής επικοινωνίας με τους δημότες, με έκαναν να σκεφτώ πως μπορούμε να μειώσουμε τη φυσική απόσταση και να εξακολουθήσουμε να συνομιλούμε μεταξύ μας για όσα μας απασχολούν. Έτσι μέσω Internet μπορούμε να μειώσουμε την απόσταση και να διευρύνουμε τον κύκλο επικοινωνίας μας».  

Για την ενεργή συμμετοχή σας στην πρώτη διαδικτυακή κουβέντα που θα έχει ως κεντρικό θέμα συζήτησης το Παραποτάμιο Πάρκο και θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρα 18:30 – 20:00 πατήστε το παρακάτω λινκ:

https://teams.live.com/meet/94554159124441

*/ Η εγκατάσταση της εφαρμογής Microsoft Teams δεν είναι απαραίτητη, καθώς μπορείτε να συμμετάσχετε με τη χρήση του προγράμματος περιήγησης, όμως για καλύτερη εμπειρία μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο παράθυρο που θα σας ανοίξει. /*